29 Aralık 2012 Cumartesi

Güle güle 2012....



Herkese Merhaba :))

Hey gidi 2012 iyi mi geçtin kötü mü düşünüyorum da sen benim beynimi uyuşturmuşsun onu anladım, bir günü bir günümüze tutmayınca doğal olarak iyisiyle kötüsüyle bitiyorsun. Güzel tek yanı benim sevgilim, umarım 2013'te yüzümüzü güldürürsün ihtiyacımız var. kötü tarafı hastalıklar ve ölüm.  Bundan daha kötüsü olamaz en büyük sınavımız hastalığı veren Allah şükür demeği böyle öğretiyor. Sevgili kulu olduğunuzu unutmayın.

Siyasete deyinmiyorum bile hallaç pamuğuna döndü  bu benzetme az bile kalabilir. Konuyu açamadan kapatıyorum.

Kitaplara gelince :)) yüzüm hemen güldü 60 tane kitap okudum. Annem seneye daha çok okursun sana kitaplık lazım dedi. Sağolsun düşünceli bir ailem var neden kitap okuyorsun onun yerine şunu yap bunu yap diyen bir ailem yok, kardeşim elinde kitapla gelir her zaman istediğin bir kitap var mı? Abla diye sormadan edemez. Arada kendine de bir şeyler al dediğinde almayacağımı bilir, çevremdekiler benden öneri isterler kim ne seviyorsa seve seve tavsiye etmişimdir.  Bazen de kitaplığıma göz dikip yıpratan akrabalar vardır. Neyse ki artık istemiyorlar. 
Kitaplar bizim kıymetlilerimiz bilen bilir.

2013 Dileğim sağlık... mutluluk... huzur... Bu dualarım hepimiz için umarım bütün gönlünüzden geçen her şey olur...  sevgiyle kalın.

2 yorum:

  1. ne güzel daha nice 60 ların olsun, ama hep olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Eylem inşallah daha çok olur bana az ama :))

      Sil