31 Ocak 2013 Perşembe

Paulo Coelho / Brıda

 
Herkese merhaba :)
 

Ocak ayının son kitabını okudum ve mutluyum :)

Paulo Coelho'nun kitaplarını severim ama bu kitabı bana biraz basit geldi çok sade ve sürekli aynı konudan bahsediyor, sürükleyici bir yanı yok. Brıda, büyücüklük ve aşk üçgenleri arasında gidip geliyor belki elimde uzun süre kalmasının nedeni budur, heyecan yoktu  sürekli kendini tekrarlayan kitapları sevmiyorum. Yarım bırakmak istemediğimden bugün çabucak bitirdim.

ARKA KAPAK

''Ruh-eşimi nasıl tanıyacağım?''
Wicca, Brida'ya ''Riske girerek'' dedi. Başarısızlık, hyal kırıklığı risklerini göze alacaksın, ama aşk arayışında hiç vazgeçmeyeceksin. Arayışına devam ettiğin sürece sonunda zafere ulaşacaksın''
Brida, güzel bir İrlandalı kızın ve onun bilgiye erişme çabasının öyküsü. Brida, ona korkunun üstesinden gelmeyi öğreten bilge bir erkekle ve dünyanın gizli müziğine ayak uydurarak dans etmeyi öreten bir kadınla karşılaşır. O iki kişi Brida'da Tanrı vergisi yetenek olduğunu görür; M doğru bir keşif yolculuğuna yönlendirirler.
Brida kendi yazgısını ararken, kişisel ilişkileri ile kendini dönüştürme isteği arasında bir denge kurmaya çalışır.
Usta romancı çarpıcı bir aşk, tutku, gizem ve esriklik öyküsü.

4 yorum:

  1. ben sevmiştim ama bu hafta 2. olarak sen beğenmediğini yazıyorsun , umarım ben de beğendim dediğim kitabı hatırlıyorumdur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne oluyor bize :)) çok zor bitti anlamadım neden öyle oldu.

      Sil
  2. Ayracına bayılldım benn!! İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok ucuza aldım 1 lira sahafçıdan her gittiğimde almayı düşünüyorum :)

      Sil