11 Ocak 2013 Cuma

Kabuk Adam / Aslı Erdoğan

 
 
 
Herkese Merhaba :)
 
Yeni bir yazarla tanışmamın heyecanıyla kitabımı büyük bir merakla okudum. Aslı Erdoğan'ın Dili anlatımı üslübu çok sade geldi bana diğer kitapları nasıl bilemiyorum. Hikayeyi sevdim Kabuk Adama takılı kalıyorsunuz ister istemez. Kitabın hala bitmidiği düşünüyorum kitabın sonu bağlanamamış gibi geldi bana ya da böyle bir son beklemediğim için mi? bitmedi hissine kapıldım. Eksiklik hissettim okuyanlar arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum sonunu benim gibi düşünen varsa merak ediyorum. 
 
 
ARKA KAPAK
 
Dünya okurlarınca ''geleceğe kalacak elli yazar'' arasında sayılan Aslı Erdoğan'ın yayımlandığı günden bugüne değerini ve yeini hiç kaybetmemiş ilk romanı: Kabuk Adam. Türk edebiyatında da yeni bir yazarın doğuşuna tanıklık eden bir kitap. Şık olmakla cinayet işlemek arasındaki o ince çizginin öyküsü.

4 yorum:

  1. esra sonu var gibi düşünme Aslı Erdoğan kendi hayatından bir kesit anlatıyor ama öylesine , sanki çok doğal bir şey yapar gibi ben çok severim ,iyi öykücüdür , yaşayanlarında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışmam zaman alıcak sanırım ya da çok büyüttüm gözümde Kabuk Adamı. teşekkür ederim Eylem :)

      Sil
  2. ben çok sevmiştim bu kitabı..aslı tandoğan okumaya devam edicem bakalım o zaman da bol bol konuşuruz senle canım öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de okumayı düşünüyorum bakalım diğer kitapları nasıl. Canım benim öpüyorum seni ;)

      Sil