20 Mayıs 2013 Pazartesi

Aşk Tanrıçası'nın Yemek Okulu / Melissa Senate

 
 
 
 
Herkese merhaba :))
 
Romantik komedi tadında çerez niyetine okuduğum bir kitap sıcacık bir hikayesi var. Yemek yaparken dilek dilemek ve dileklerin gerçekleşmesi. Kulağa ne kadar hoş geliyor dimi? İşin sırrı İtalyan yemeklerinde mi bilemiyorum. Okuduğum bu sıcak romanı size de tavsiye ediyorum. Arka kapak yazısı her şeyi anlatıyor.
Keyifli okumalar!
 
Arka Kapak
 
Bir tutam hüzünlü hatıra, bir tutam tutkulu dilek ve ortaya çıkan muhteşem lezzet...
 
 Holly,aşk ve iş hayatında sorunlardan kaçmak için bir sığınak gibi gördüğü Mavi Yengeç Adası'ndaki Aşk Tanrıçası'nın Yemek Okulu'nu işleten büyükannesinin yanına döner. Kısa süre sonra çok sevdiği büyükannesinin ölümüyle ona sunulan yeni hayata sımsıkı sarılır. Fal bakma yeteneği ve muhteşem yemekleriyle adada oldukça ün yapmış büyükannesinin bu mirası, Holly'nin tutunacağı güçlü bir dal gibidir. Bu görev aynı zamanda büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirir; ada halkına dağıtıp yaşam gücü veren Aşk Tanrıçası'nın Yemek Okulu'nu ayakta tutmak zorundadır. Bu konuda yeteri kadar tecrübesi olmayan Holly'nin elinde ona yol gösterecek iki şey vardır; büyükannesinin dilek ve hatıralarla yarattığı, muhteşem yemeklerle dolu tarif defteri ile masalsı bir geçmişe ışık tutan günlüğü...
 
 


1 yorum:

  1. arka kapağı çok sıcak duruyor. İnsan kitaba karşı bir ilgi duymuyor değil :))
    Bir de hayatımda aldığım en güzel koku kitap kokusu. Alan adına bayıldım. Bu arada kitap okurum üstüne de bakımını da yaparım dersen eğer, bana uğra canım :))
    http://oreosevenkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil