16 Mart 2013 Cumartesi

Ahmet Ümit / Sultanı Öldürmek

 
 
Herkese Merhaba :))
 
Yeni bitirip geciktirmeden bloga yazıyorum. Yazma gereği duyuyorum duymuyorum, ahh! ne güzel başlamıştı halbuki heyecanlı heyecanlı okurken Müştak ve iç sesleriyle cebelleşirken, sonsuz aşkı. Yeni tarihi bilgiler keşfederken. Pat muhteşem son, hazin son, fena halde ters köşe gerçekten böyle bitmemeliydi zor kabullenicem bu sonu anlaşıldı.
 
 Okuyun bana hak vereceksiniz okumuş arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum gerçekten sizler neler düşünüyorsunuz. Söz konusu Ahmet Ümit olunca beklenti yüksek olmuştu ben de bi hevesle çok çabuk bitirdim. Ahmet Ümit okumaya devam yine de... Keyifli okumlar!

8 yorum:

  1. Katılıyorum iç sesleri de fazla abartmış bazı yerlerde sıkıldım ben istanbul hatırası daha iyi, ama önce istanbul hatırasını sonra bunu okusaymışım çok daha iyi olacaktı karakterler var iki üç tane aynı olan. Ben önce bunu okudum biraz sıkıldım ama genel itibarı ile tam bir ahmet ümit kitabıydı çok hoşuma gitti sonu ve uzayan iç sesler hariç ama şöyle de düşünüyorum bazen böle yorumlar ı okuyunca belkide iç sesler için bile okunabilir onu yazmak da bir başarı onu yapmak bile maharet ister.ahmet ümit i çok severim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ben de çok severim Ahmet Ümiti kitap ilk bittiğinde kızmıştım ama şimdi o kadar kızmıyorum fena ters köşeye yatırdı bizi işin aslı :)

      Sil
  2. okumam lazım , okumam lazım , e kırk kere söyleyince:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oku ve sonunda konuşalım nasıl bir son çok fena :)

      Sil
  3. bu kitabı yanlış hatırlamıyorsam tam 9 günde okumuştum.okurken ben de bi heyecanla başladım ama sonrasında sıkıcı gelmişti.ve sonu da bence iyi değildi evet.şimdi ahmet ümit kitaplarına el atarken bir hmmm diyorum şahsen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok hımm deme sadece bu kitap için herkes sıkıcı diyor tatlım.

      Sil
  4. o kadar çok tekrar var ki, sıkıldım şahsen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sıkılmadım ama sonunun hüsranı hiç bir yerde yok.

      Sil