29 Temmuz 2012 Pazar

Boleyn Mirası PHILIPPA GREGORY




Selam sevgili kitap dostlarım, ramazan dolayısıyla kitaplar biraz ağır gidiyor zira kendim de ağırlaştım uyuşukluk tavan yaptı :)
Kitabımız bir seriden ibaret ve ben son kitabını okudum. Uzun zamandır bu seriyi okuyorum aslında uzamasının sebebi takas yöntemiyle okumam elime geçtikçe okudum üstüne çok düşmedim anlıyacağınız.
Seriyi okuyan bilir, bir Kralımız var Henry kellesini uçurmadığı karısı kalmadı. Taht oyunlarının baş kahramanları  Howard ve Boleyn kanındansanız, kur yapmak, entrika çevirmek, daha bir sürü gizli işe karışmak genleriniz de var demektir. Her seride olduğu gibi sonları hep aynı bitti.
Sevdiğim tarihi romanlardan biri bunun gibi bildiğiniz varsa eğer önerilerinize açığım...
Sevgiyle kalın.

6 yorum:

  1. Ben bu serinin kaç kitaptan oluştuğunu bile unutmuşum. Kaçını okuduğumu da öyle. Aslında çok sürükleyici yazıyor Philippa Gregory ama başka kitaplara sarmışım belli ki. Sen bitirmişsin. Tebrikler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      tesadüf sayılır benim bitirmem iyi de oldu yarım kalmadı :)

      Sil
  2. 6 kitabını okudum ben de ama çok hoş anlatılmış , sırf bu seriden dolayı tarih kitaplarına merak sarmıştım bir dönem, gerçi kitap ingiltere tarihi üzerine ancak Osmanlıdaki entrikalar da hiç hafife alınamaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      bizim tarihimizle ilgili okuduğum tek yazar
      Turgut Özakman.

      Sil
    2. Turgut özakman çok güzel anlatıyor ama tarih değil sanki sürükleyici bir roman havası var,ilber ortaylı ve ismail bilgin de güzel yazar :)

      Sil
    3. Günümüz de tarih kitaplarının romanlaştırılması daha mı iyi sanki :)
      İlber oltaylı İsmail Bilgin bu yazarları kenara not alıyorum
      Teşekkürler..

      Sil