15 Haziran 2013 Cumartesi

Nurdan Beşergil / Bana Baktığın Gibi Bakma

 
 
Herkese merhaba :)
 
Can yayınları yaz kampanyası herkesi mutlu ediyor, yeni yazarlarla tanışmakta cabası. Evet kitabımızda sıradan olaylar gelişmiyor onu söylemek istiyorum ayrıntılara çok girilmiş ama akıcılığından bir şey kaybetmemiş ben de o hissi bıraktı. Kampanya devam ediyorken kaçırmayın derim.
 
 
Arka Kapak
 
Bir sudoku bulmacası, başlarken hakkın hiçbir şey bilinmeyen, ama aslında kendi sonunu içinde-üzerinde taşıyan yarı-kapalı bir sistemdi. Yarı-kapalıydı, çünkü onu çözenin yöntemiyle varoluşunda bir farklılık oluşmuyordu ama varoluş yönteminde, rakamların yazılış sırası ve saptama şekilleri yüzünden mutlaka bir farklılık oluyordu. Ve bir süredir, bu farklılık, o farkı yaratanlardan bazılarının ölümüne neden olmasını isteyen birileri vardı.
 
 

Vuslat Baran / Son

 
 
 
Herkese merhaba :))
 
Hastalıkla uğraşırken hastanelerde gezerken blog sahipsiz kaldı. Çok şükür artık iyiyiz anneciğimin iştahı açılmaya başladı halsizlikler geçiyor.
 
Gelelim kitaba okuduğum çok oldu, kısacık bir sürede, yarım günde bitti lise çağlarımda olsaymış beni etkilerdi kötü de demiyorum sadece yanlış zamanda okuduğumu düşünüyorum arada çerez niyetine böyle kitaplar okumak gerekli. Eskişehir kitap fuarından 5 liraya almıştım.
 
Keyifli okumalar!