19 Eylül 2012 Çarşamba

One Day


Herkese merhaba :)

Kitabını okuyup hemen sonrasında filmini izleyenlerdenminiz bilemem ama ben değilim çok merak ettğim tavsiye edilenleri izliyorum. Tavsiyelere açığım her zaman.

Bir Gün okuduğum, sevdiğim kitaplar arasında yerini aldı. Filmine gelirsek gayet başarılı sıkılmadan kitaptan kopmadan izliyorsunuz, bazı detaylar illa ki atlana biliyor bu her kitap/filmde olan durumlar.
Çok güzel bir aşk hikayesini anlatıyor Dexter'a kızmayanınız yoktur sanırım. Emma dünya tatlısı. Okumayanlar ya da izleyenler vardır çok detaya girmemek gerek bir şans verin derim ben. 




sevgiler :)

17 Eylül 2012 Pazartesi

Paulo Coelho / Piedra Irmağının Kıyısında Oturdum Ağladım



Selam sevgili kitap kurtları :)

Paulo Coelho okuyanınız yoktur sanırım. İlk Simyacı kitabını okumuşumdur, Simyacıdan daha çok sevdim bu kitabı tutkulu bir aşkı anlatıyor, her aşk kitaplarını da sevmem bu arada  yazarın çarpıcı anlatımından kaynaklanıyor olabilir.

Kitap çok kalın değil hemen bitiyor, ben çabuk bitirdim. Blog yazısını geciktirdim sanırım üşengeçliğimden. Tutkulu aşıkların bu yolculuğunu okuyun derim.

Bu iki altı çizili cümleyi çok sevdim.

"Pencereyi açtım. Ve de yüreğimi. Odaya güneş doldu, ruhuma aşk..."

"Tanrı, cehennemi cennetin içine sakladı."



4 Eylül 2012 Salı

İç Sıkıntısı

Geçmeyen bir durum varsa dün'ün iç sıkıntısı bugün de sirayet etmesi. Kalbimin üstüne üstüne bastırıyorlar sanki ya da ben böyle tabir ettim, nefes bile alamaz duruma geliyormuş insan. Neden arar duruma gelip bir neden bulamıyormuşun. Başka bir şeyin habercisi olmasını da istemiyorum hislerimin kuvvetli olmasını bu yüzden sevmiyorum işte, her şeyi sezmek anlamak can sıkıyor çoğu zaman .
Dua'ya sığınıyorum, hafifletir yüreği kuş misali ellerimizi açmak sadece Rabbimden Huzur diliyorum bugün ben, bu yüzden yazıyorum belki uçar gider iç sıkıntım.

Uyuyana Kadar S.J.Watson



Selam kitap kurtları :)

Merak ettiğim bir kitabı okudum en sonunda. İşin aslı çok gerildiğimi söyleyemem 3. Bölüme saklamış yazarımız gerilimi, kitapta bitmişti zaten.

Christine'in günlüğünü okuyorsunuz hep aynı şeyler bir türlü ilerlemiyor, eee.. şimdi ne olacak insan gerilim kitabı okuyunca heyecan bekliyor. Umduğumu bulamadım beğenen arkadaşların sayısını yadsımamak lazım. Benim şahsi görüşüm bu yönde.

sevgiler..